A magiszter elégedetten csettintett nyelvével. Az előtte lévő tálba öntött olajos víz tetjén úszó szivárványszín derengésben homályosan-bár de láthatta a vihar magjában történő eseményeket. Látta, ahogy a nurglita karaván három részre szakad, és végigkövette a két kisebb karaván-rész útját. Az egyik csúfos vereséget szenvedett előbb a Farkasveremnél- majd később az orkok által végleg odavesztek. A második eltévedt, és egyáltalán nem Nu-ark felé haladt, így az ő követésüket harmadlagosnak ítélte. Azonban a karaván utolsó 6 tankja egyenesen Nu-ark felé haladt- legalábbis addig, amíg meg nem történt a becsapódás. Hogy Tzeench-véletlen karma csapott-e le, avagy a sors és események összejátszása volt a becsapódás okozója, az a magiszter számára nem bírt jelentőséggel. Örült a látványnak ahogy az égből sebzett-és lángoló madárként zuhanó űrhajó-darab telibe találta a vonuló káosz rinók és vindikátorok oszlopát. Annyira szerencsésen- vagy szerencsétlenül érkezett a becsapódó test, hogy a karavánt alkotó 6 járműből mindössze kettő maradt többé-kevésbé épen. A többit és a körülöttük haladó gárdistákat, letarolta a becsapódó monstrum.

Még így is tucatnyian maradhattak életben- azonban valószínűsíthető volt, hogy ekkora veszteségek után nem tudják végrehajtani tervüket. Ráadásul látta, hogy a becsapódás nem kerülte el az orkok figyelmét, akik máris megindultak, hogy megszerezzék azt a bármit ami megmaradhatott a landolás után. A varázsló bólintott, és kezét a vízbe mártva majd a homlokához érintve lezárta a harmadik szemét. Ideje volt jelentést tenni a Bálvány előtt.

 

Rendezvény

 

A 2. évad 3. rendezvénye most kerül megrendezésre.

Időpont: 2017. Augusztus 18. 17:00-19:00

Helyszín: Hammertime Cafe

 

Minden kampány-tag részt vehet, csapattól függetlenül.

 

Az évad során a rendezvényeken a teljesített objektívák Prométheumot is érnek, valamint hatványozottan számítanak a frakció pontba is (2x-es alap szorzó).

 

A rendezvényeken, a kampányban nem játszók is részt vehetnek, ilyenkor egy egyalkalmas csapatot irányítanak (amit ha kedvük úgy tartja elindíthatnak a kampányban is a későbbiekben).

 


A Rendezvény hozzájárulási költsége: 1500pénz ami a pultnál fizetendő, és amiből 500 lefogyasztható.