Az Armageddon: Gangs of Nu'Ark az első és legnagyobb hazai Narratív Kampány alapú Kampány-liga a Shadow War: Armageddon nevű skirmish játékhoz.

A rendezvény a HammerTime Cafe aegise alatt kerül megrendezésre

Imhol a kampányhoz való csatlakozás szabályai:

 

 

-A részvétel regisztrációhoz kötött. -(A regisztrációs űrlapot minden játékosnak kötelező kitöltenie).

-A kampány megújuló folytatólagos történet, -(tehát amint lezajlik egy kampány, kis szünettel indul a következő fejezete-évadja).

ez azt is jelenti, hogy bármikor csatlakozhatsz a kampányhoz, nincs jelentkezési határidőhöz kötve a dolog, de célszerű az adott évad első napja előtt jelentkezned ha a teljes évedban részt akarsz-és tudsz- venni.

-A kampány két hetes fordulókkal számol, -(tehát ennyi ideje van egy-egy játékosnak, hogy lejátssza az adott körre kijelölt szkenárióját).

-Az második évad az -A káosz Hajnala- , ~2 hónapos időintervallumot fog felölelni, -(tehát 4-6 fordulóból fog állni). Terv szerint szeptember végéig tart majd.

-A kampány során Rendezvények is megtartásra kerülnek, -(ahol minden játékos tetszése szerint megjelenhet és egy masszív multiplayer szkenárióban (3+résztvevő egyszerre egy nagy asztalon)  teheti magát próbára- Ezen rendezvények külön események, de történetében és hatásaiban kapcsolódnak a kampányhoz). Az előző évadtól eltérően immár mindenki részt vehet minden rendezvényen (azonban a rendezvények 1-1 történetszálhoz fognak kapcsolódni ahogy megszokhattátok, és a bónuszokon kívül aktívan befolyásolhatják a végeredményt is).

-A mérkőzéseket a HammerTime Cafe-ban kell lejátszani (asztalfoglalást célszerű előre jelezni- beleírva azt is, hogy kampány meccs). A máshol lejátszott mérkőzések nem számítanak bele a kampány értékelésébe.

-A vitás kérdéseknél, ha nincs jelen szervező akkor kockadobással lehet dönteni (4+), amikor jelen van szervező akkor az ő szava a mérvadó.

-A meccsek lejátszásának időpontját a játékosok egyeztetik egymással, és az időpontot a szervezőkkel is közölniük kell (üzenetben, sms-ben stb., amint megvan az időpont de legalább egy nappal a meccs lejátszása előtt)

-A fordulókat minden játékosnak kötelező lejelentenie, a meccs lejátszása utáni 3 napon belül az erre foganatosított űrlapon. Az esetleges felépüléseket és fejlődést a játékosok dobják ki maguknak egymás és egy szervező/vagy HammerTime Cafe alkalmazott jelenlétében. Kérés esetén (nem volt idő stb.) a szervező dobja ki ezeket és küldi a forduló lejelentése után válaszban-amennyiben ilyen igény van azt kéretik a lejelntőn kívül is külön jelezni.

-Prométheum: A vesztes 1, a győztes 2 prométheumot zsákmányol/talál. A szkenárióból fakadó esetleges bónuszok ehhez járulnak hozzá.

-A kampány alapvetően nem verseny hanem szórakozás és közös alkotás alapú tevékenység, de a legeredményesebb játékosokat és a legjobban teljesítőket is különféle "nyereményekkel" honorálják a szponzorok és a szervezőség- aminek célja elsősorban a történet továbbgöngyölítése.

-Az adot évad utolsó fordulója után a legmagasabb prométheum tartalékkal rendelkező játékos "nyeri" az évadot, és kapja meg az x. Évad Bajnoka címet. (egyenlőség esetén az aki több csatát zárt győzelemmel).

 

Nehéz (hard) játékmód.:

Bizonyos csapatokkal (pl. gk, harlequin, nida, inkvizítor) nehezebb a játék, ezen csapatok számára indulásnál két megkötés van:

1. Indokolt jelenlét: a csapat számára egy legalább féloldalas színvonalas RP-s előtörténetet kérünk írni.

2: Nehéz utánpótlás: a csapatoknak különösen nehéz utánpótlást szerezniük, illetve tagjaikat életben tartani a különösen ellenséges környezetben. Árgus szemek lesik minden mozdulatukat, és a sérült hátrahagyott egységeiket azonnal megrohanják a gyengeség legkisebb jelére. A felépülés lista így néz ki számukra:

d6 dobás: 1- Halál 2- fogság 3- súlyos sérülés: kimarad egy csatából és ws vagy bs értéke 1-el csökken (random). 4-könnyű sérülés egy csatából kimarad  5-felépülés 6-Tüzön vizen át (szintlépés).

Ezen csapatok felépülés próbáját MINDIG a szervezők dobják ki, vagy csak szervező jelenlétében dobhatóak ki (Liszkag, Krisz, Peti, Samathiel, Mr.Grey).

 

 

 

Az adott évad legeredményesebb játékosa:

-egy hónapos klubtagságit kap a HammerTime Cafe jóvoltából.

-egy egységét átviheti a következő évadra (akihez 3 advancement rollt kap- amiket a már meglévő fejlesztéseinek "visszavásárlására" költhet). Az adott egység felszerelését természetesen nem, csak a képzettségeit stb. viheti tovább a játékos.

-helyet kap az év-végi Bajnoki Asztalon, ahol megmérkőzhet a többi időközi bajnokkal, hogy egy évig viselhesse az Országos Bajnok címet

-mentesül a következő évad regisztrációs díja alól feltéve ha ugyanolyan típusú csapatot indít a következő fejezetben is.

-20 százalékos kedvezmény-kupont kap amit a HammerTime Cafe webshopjában leadott megrendelésére használhat fel egy alkalommal az adott kampányt lezárását követő hónap során.

-további tárgyi és in-game jutalmakat kap (meglepetés egyenlőre)

 

Az adott évad második legeredményesebb játékosa:

-két hetes klubtagságot kap  a HammerTime Cafe jóvoltából (ami feljogosítja a klubtagoknak járó 10%-os kedvezmény igénybevételére és játékra is)

-egy egységét +1 advancement-el indíthatja a következő évadban

-15 százalékos kedvezmény-kupont kap amit a HammerTime Cafe webshopjában leadott megrendelésére használhat fel egy alkalommal az adott kampányt lezárását követő hónap során.

-mentesül egy rendezvény részvételi díja alól

 

további különdíjak:

legszebben festett csapat

legszínvonalasabb RP (előtörténet és játékokon való megnyilvánulások)

legsportszerűbb játékos

 

utóbbiak, és a  3. legeredményesebb játékos fejenként 10  százalékos kedvezmény-kupont kapnak amit a HammerTime Cafe webshopjában leadott megrendelésére használhat fel egy alkalommal az adott kampányt lezárását követő hónap során.

illetve ingame bónuszokkal kezdik a következő évadot.

 

 

disclaimer:

a kampány szabályai a ShadowWar:Armageddon alapkönyvre épülnek.

Kiegészítések lesznek az alapkönyvhöz, de mindenben annak iránymutatását kell követni. Extra szkenáriók és speciális objektívák felbukkannak majd kiegészítésként.

A Kampány nem verseny alapú, tehát a rendszer- a világ- és a helyszín megismerése és a megalkotott történet kiegészítése az elsődleges célok.

Kiegészítések és a kampány szabályai terén a változtatás jogát a szervezőség fenntartja.

 

A regisztrációval elfogadod:


A fentieken kívül

A szervezőség autoritását a kampány történetét és szabályait illetően mely vonatkozik minden kiegészítésre és szabályértelmezésre, és ennek tetszés szerinti változtatására is.

A kampány szabályait és annak megváltoztatásának jogát

A HammerTime Cafe házirendjét és Játékokra vonatkozó szabályozását

 

>>>>REGISZTRÁLOK!<<<<